joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

S-au dilatat dalele pe Autostrada Soarelui

Echipele de intervenţie rapidă ale Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) acţionează pe Autostrada Soarelui, unde un rost de dilataţie a ridicat două dale, din cauza căldurii, potrivit unui comunicat al instituţiei.

„Pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, la kilometrul 13+100 de metri, pe sensul de mers către litoral, un rost de dilataţie a ridicat două dale de beton, din cauza căldurii. Echipele de intervenţie rapidă ale CNAIR acţionează în prezent pentru remedierea problemei, fiind restricţionată prima bandă a direcţiei Bucureşti-Constanţa, estimându-se că intervenţia va dura până la ora 14:00. Zona este semnalizată corespunzător şi a fost instituită restricţie de viteză de 40 km/h”, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Potrivit estimărilor Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), intervenţia va dura până la ora 14.00, informează Mediafax.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Zona a fost semnalizată corespunzator şi a fost instituită o restricţie de viteză de 40 km/h.

Poliţiştii îi sfătuiesc pe şoferi să conducă cu prudenţă, respectând restricţiile instituite temporar, să păstreze distanţa de siguranţă dintre autovehicule şi să semnalizeze din timp intenţia de schimbare a benzii de circulaţie.

Politica