marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mititelu a pierdut procesul cu FRF! Reacția patronului FCU!

După procesul penal, Mititelu a pierdut și pe care civilă războiul cu Federația.

Finanțatorul celor de la FCU Craiova a solicitat 300 milioane euro prejudiciu pentru că echipa sa a fost exclusă de Federație din campionat acum 8 ani. Curtea de Apel București a hotărât că cererea lui Mititelu este neîntemeiată și a pronunțat în acest sens o decizie definitivă.

Motivarea judecătorilor sună astfel: „Respinge recursul declarat de recurentele FC U Craiova SA, în insolvenţă şi Valorificarea Creanţe SRL, în faliment, ca inadmisibil. Respinge recursul declarat de recurenta-reclamantă Fotbal Club U Craiova SA, în faliment, ca nefondat. Obligă recurentele, în solidar, la plata către intimatul pârât Sandu Mircea a sumei de 7213,5 lei cu titlu de cheltuieli de judecată. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, prin mijlocirea grefei, azi, 11.06.2019”

Policlinica Buna Vestire Craiova

Federația a jubilat pe site-ul oficial: ”Marți, 11 iunie 2019, Curtea de Apel București s-a pronunțat în mod definitiv în sensul respingerii solicitărilor de daune în cuantum de aproximativ 300 de milioane euro cerute Federației Române de Fotbal de Fotbal Club U Craiova S.A. pentru excluderea acestui club la data de 20 iulie 2011. După 8 ani de litigii, pretențiile Fotbal Club U Craiova S.A., susținute pe calea unei suite întregi de demersuri procesuale, sunt dovedite în mod irevocabil ca neîntemeiate. Federația Română de Fotbal își exprimă încă o dată adeziunea față de principiul legalității ca fundament al oricăror demersuri pe care le întreprinde în activitatea sa”.

În nota cu care a obișnuit, Mititelu a căutat să treacă în derizoriu un nou proces pierdut și a amenințat că va merge la instanțele de la Laussane: E o altă speţă, un alt proces care merge mai greoi. Acesta e proces deschis de lichidatorul de la FC U Craiova, făcut ca să-l piardă! N-au cerut ce trebuia! E o altă acţiune care e pe rol. Dar şi dacă pierd, merg în Elveţia!”.

Politica