joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Român, arestat pentru furt la numai o zi după ce a ajuns în Marea Britanie

Un român ajuns în Marea Britanie a fost arestat pentru furt la numai o zi după ce a ieşit din aeroport. El a fost prins cu mai multe haine luate dintr-un magazin din oraşul Nottingham, sâmbătă.

Leonard-Valter Tudor, în vârstă de 20 de ani, care a ajuns vineri în Marea Britanie, a fost prins cu o pungă din folie de aluminiu care conţinea mai multe haine. Tânărul a folosit punga în speranţa că detectoarele instalate la ieşirea din magazin nu vor porni, potrivit Mediafax.

Românul se afla alături de un complice, cel din urmă reuşind să scape. Leonard, însă, a fost prins şi reţinut. Luni, el a fost plasat în arest.

Policlinica Buna Vestire Craiova

”Hoţul ne-a spus că a aterizat în Marea Britanie cu doar o zi înainte (de furt) şi s-a dus la o adresă din Doncaster, cu scopul de a găsi un loc de muncă. A fost abordat de alt român, pe care nu-l ştia, acesta sugerându-i că poate lua haine din magazine fără să le plătească. Îşi asumă responsabilitatea pentru faptele sale”, arată poliţia.

Tânărul a furat, în total, haine în valoare de 508 lire. După arest, el va fi plasat într-un centru de coreţie dedicat tinerilor, unde va rămâne pentru 16 săptămâni.

Politica