sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ianași a fost prezentată la Podravka: „ Bine ai venit, blondino”

Andreea Ianași a fost prezentată oficial la Podravka Koprivnica. Handbalista a semnat cu trupa din Croația după ce a evoluat timp de 8 ani în tricoul Craiovei.
Croații i-au pus în temă pe suporteri cu porecla pe care Ianași o avea încă de la Craiova: „Blondie”. Pe pagina oficială de Faceook, clubul a ținut să menționeze că românca a rostit și primele cuvinte în croată și mizează pe o adaptare rapidă a jucătoarei.
„Minunata Maria Andreea Ianaşi a ajuns în randurile lui Podravka Vegeta. Dacă nu poţi decide pe care dintre aceste nume le preferi, îți dezvăluim şi porecla, <Blondie>. Am auzit, de asemenea, primele cuvinte croate, astfel încât nu există nici o îndoială că va învăţa limba foarte repede. Bine ai venit, blondino”, se arată în comunicatul clubului croat.
Între timp, Craiova mută pentru sezonul viitor. Trupa din Bănie a ajuns la o înțelegere cu Nicoleta Tudor, jucătoare ce a mai evoluat la Craiova în urmă cu un an. Handbalista în vârstă de 30 ani poate evolua pe postul de inter dreapta și centru. Tudor a câștigat Cupa EHF în sezonul 2017/2018, iar pe parcursul carierei a bifat echipe precum Dunărea Brăila, CSM Ploiești sau Măgura Cisnădie.
Foto: Facebook Rukometni klub Podravka Vegeta

Politica