joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bătăuşi reţinuţi de Poliţie

2 agresori au fost reținuți 24 de ore, pentru violențe într-un local public, la Racovița, anunţă IPJ Vîlcea. Incidentul s-a întâmplat pe 8 iunie, două persoane fiind lovite de cei doi.
„În urma cercetărilor efectuate, s-a reținut că, în data de 8 iunie a.c., în jurul orei 19.20, 3 tineri, din comuna Racovița, județul Vâlcea, ar fi lovit cu pumnii și picioarele două persoane de sex masculin, tată și fiu, cu vârstele de 50 respectiv 27 de ani, aceștia neîntrerupând violențele, în pofida intervenției și insistențelor martorilor.
Din declarațiile martorilor a reieșit că agresorii nu ar fi la prima abatere de acest gen, iar acțiunile acestora le-au creat o puternică stare de temere și de nesiguranță.
Având în vedere rezultatul cercetărilor, polițiștii au dispus luarea măsurii reținerii pentru 24 de ore, față de doi dintre cei trei agresori, respectiv față de un tânăr, de 25 de ani și altul de 20 de ani, ambii din comuna Racovița, aceștia fiind cercetați pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare, fapte prevăzute de Codul Penal”, arată IPJ Vâlcea.
Cei doi au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Vâlcea, iar ieri urmau a fi prezentaţi instanţei cu propunerea de arestare preventivă.
„În ceea ce-l privește pe cel de-al treilea agresor, respectiv un tânăr, de 17 ani, din comuna Racovița, acesta va fi cercetat în libertate, pentru comiterea acelorași infracțiuni”, mai arată IPJ Vâlcea.

Politica