vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bogdan Licu rămâne interimar la şefia Parchetului General

Procurorii CSM au decis, marţi, prelungirea, cu încă şase luni, a mandatului procurorului Bogdan Licu de şef interimar al Parchetului General,scrie Mediafax.

Decizia vine după ce Licu a ocupat această funcţie vreme de 6 luni. Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis, pe 19 aprilie, ca Bogdan Licu să preia funcţia de procuror general interimar pentru o perioadă de două luni, după ce Klaus Iohannis a semnat decretul de pensionare a lui Augustin Lazăr, mandatul acestuia din urmă încheindu-se pe 27 aprilie.

Procurorul Bogdan Licu are 50 de ani şi este adjunct al procurorului general Augustin Lazăr din 16 mai 2016. Procurorii CSM au decis delegarea lui Bogdan Licu chiar dacă în funcţia de prim-adjunct al procurorului general este Laura Oprean.

Policlinica Buna Vestire Craiova
Nu este pentru prima dată când Bogdan Licu conduce, interimar, Parchetul General. El a mai deţinut această funcţie după demisia fostului procuror general Tiberiu Niţu, iar în acea perioadă, a cerut redeschiderea anchetei în dosarul Revoluţiei, trimis recent în judecată.

Politica