vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Elevii clasei a VIII-a intră, începând de vineri, în vacanţa de vară

levii clasei a VIII-a intră de vineri în vacanţa de vară, potrivit calendarului emis de Ministerul Educaţiei Naţionale.

Anul şcoalar 2018-2019 este structurat astfel pentru elevii de clasa a VIII-a, întrucât ei urmează să susţină Evaluarea Naţională, care va debuta în data de 18 iunie, cu proba la Limba şi literatura română. Potrivit ordinului privind structura anului şcolar 2018-2019 emis de Ministerul Educaţiei Naţionale, pentru clasa a VIII-a, anul şcolar însumează 33 de săptămâni de cursuri şi se încheie vineri, 7 iunie 2019.

Elevii clasei terminale din ciclul gimnazial intră mai devreme în vacanţă, deoarece ei urmează să susţină, în luna iunie, probele Evaluării Naţională. Potrivit calendarului de examene emis de Ministerul Educaţiei Naţionale, evaluarea va debuta cu proba la Limba şi literatura română, care va fi susţinută de către elevi în data de 18 iunie. Ea va fi urmată de proba la Matematică, pe care elevii o vor susţine în 20 iunie şi Limba şi literatura maternă, în 21 iunie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Afişarea primelor rezultate, respectiv a celor de dinaintea depunerii constetaţiilor va fi făcută în 25 iunie, potrivit datelor Ministerului Educaţiei Naţionale. Tot atunci, elevii care sunt nemulţumiţi de note vor putea depune contestaţii.

Politica