vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj. Şef în cadrul Poliţiei Locale Târgu-Jiu, prins când conducea o maşină neînmatriculată

Şeful Serviciului de Circulaţie Rutieră din Poliţia Locală Târgu-Jiu a fost prins, marţi seara, când conducea o maşină neînmatriculată pe o stradă din oraş. Directorul Poliţiei Locale Târgu-Jiu spune că şeful de serviciu i-a spus că muta doar autoturismul, scrie Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Gorj, un bărbat de 50 de ani conducea, marţi seara, pe strada 9 Mai din Târgu-Jiu un autoturism neînmatriculat.

„Un bărbat de 50 de ani a fost depistat de poliţişti din cadrul Biroului Rutier, în timp ce se deplasa cu un autoturism fără plăcuţe de înmatriculare, pe strada 9 Mai, din Târgu-Jiu. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat, pe drumurile publice”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

El a fost oprit de un echipaj de poliţie, care i-a întocmit dosar penal.

Surse judiciare declară că şoferul este şeful Serviciului de Circulaţie Rutieră al Poliţiei Locale Târgu-Jiu, Tiberiu Cazan.

Reprezentanţii Poliţiei Locale Târgu-Jiu au deschis o anchetă în acest caz.

De asemenea, surse locale declară că în faţa autoturismului condus de poliţistul local s-ar fi aflat şi un autoturism al Poliţiei Locale Târgu-Jiu, să-l protejeze, urmând să se facă verificări şi în acest caz.

Politica