marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Meniul din spitalele românești: O pulpă de pui fiartă de două zile şi un piure mucilaginos

Meniul pe care îl primesc copiii internaţi la Spitalul Orăşenesc Sinaia a stârnit revoltă pe internet: o pulpă de pui scârboasă, fiartă de două zile, şi o lingură de piure mucilaginos. Imaginile au fost publicate pe Facebook de prietena unei mamei care are copilul în spital, potrivit Adevărul.
„Prietena mea şi-a internat copilul la Spitalul Orăşenesc Sinaia, secţia de pediatrie. Farfuria aceasta e prânzul unui copil bolnav: o pulpă rece şi scârboasă, fiartă de 2 zile şi un piure mucilaginos cu cocoloaşe. Statul român se poartă cu copiii bolnavi de parcă ar fi infractori. Ţaidracu de nenorociţi! Asta e puşcărie, bă! Nu celulele de lux în care fumaţi şi beţi Moet aşteptând liberarea!
Să plătim cu toţii contribuţii şi mai mari la Sănătate! Poate data viitoare le dau copiilor doar oase!
Later Edit: am mai ataşat şi micul dejun la Spitalul Judeţean Timişoara, secţia CARDIOLOGIE!!!!!“ este mesajul publicat pe Facebook de 1 iunie, când se sărbătoreşte Ziua Copilului, de către Corina Băcanu.

În 16 aprilie, ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, făcea ă vizită inopinată la Spitalul orăşenesc Sinaia şi se declara mulţumită de condiţiile gpăsite în această unitate spitalicească:

„În această seară am avut parte de o surpriză plăcută. Vizita la spitalul orăşenesc Sinaia mi-a arătat că există şi unităţi sanitare în care se poate face treabă. Felicit pe toţi cei care contribuie la realizarea acestui lucru”, a scris Sorina Pintea pe pagina de Facebook. Ministrul a adăugat că, anul acesta, Ministerul Sănătăţii va aloca fonduri pentru achiziţia de aparatură şi echipamente necesare în spital, dar va contribui şi la finalizarea construcţiei noii clădiri care va găzdui spitalul.

Politica