joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Prăpăd după furtună, în Corabia

Peste 20 de copaci, mai mulţi stâlpi de electricitate şi un panou publicitar au fost puşi la pământ de vântul puternic, în noaptea de miercuri spre joi, în oraşul Corabia, mai multe autoturisme parcate fiind avariate. Un sfert din localitate a rămas fără energie electrică.

 Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu, a declarat că au intervenit peste 17 pompieri. Concomitent cu misiunile militarilor, echipaje din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Corabia și societății de distribuție a energiei electrice, cu sprijinul structurilor MAI ( poliție, jandarmerie, poliție de frontieră ), au acționat pentru îndepărtarea efectelor negative.

Pompierii au acționat pentru îndepărtarea a 22 de copaci, trei stâlpi de curent electric, un panou publicitar și un acoperiș. Nu au fost înregistrate victime, iar trei autoturisme parcate au fost avariate ușor”, a declarat Băsăşteanu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

El a adăugat că, din datele transmise de operatorul de energie electrică, șase puncte de transformare au fost afectate, iar aproximativ 25 la sută din consumatorii casnici din orașul Corabia nu erau alimentați cu energie electrică. Unii dintre localnici spun că în urma furtunii, ferestrele caselor le-au fost sparte.

 

Politica