Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Plaja Olt, deschisă de 1 iunie

Publicat

pe

Sezonul estival începe, sâmbătă, la Plaja Olt din Slatina, programul de funcţionare fiind în fiecare zi, de la 9.30 la 20.00.

Potrivit unui comunicat remis de Clubul Sportiv Municipal, entitatea care administrează Plaja Olt, având în vedere că sâmbătă este Ziua Copilului, cei mici vor avea acces gratuit, în această zi. Copiii vor putea beneficia gratuit şi de Bazinul didactic de înot din Slatina.
Clubul Nautic şi de Agrement „Plaja Olt” Slatina este o investiţie realizată cu fonduri europene şi locale, valoarea totală a investiţiei fiind de 34 milioane lei. Proiectul a fost derulat prin Programul Operaţional Regional, Axa prioritară 5 – Dezvoltarea durabilă şi promovarea turismului, Domeniul major de intervenţie 5.2 „Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale şi creşterea calităţii serviciilor turistice”.
Practic, prin acest proiect, municipalitatea slătineană a creat o infrastructură de agrement turistică la standarde europene.
Proiectul a presupus, pe lângă plaja propriu-zisă, amenajarea unor facilităţi rare în zonă, precum: debarcader pentru hidrobiciclete şi bărci cu vele (cu nouă culoare de câte 1.000 metri), terenuri de sport pentru minigolf, beach-volei, tribune, spaţii corespunzător amenajate pentru fitness şi SPA, 150 locuri de parcare, la care se adaugă: teren de minifotbal multifuncţional (fotbal, baschet, volei, handbal), tribune, teren de tenis, pistă biciclete şi role, vestiare, grupuri sanitare.

Continue Reading
Publicitate

© 2022. Toate drepturile rezervate.