miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Prefectul -Fariseu Drăghiea nu-l lasă din brațe pe ,,Moș Teacă”

La o ,,șezătoare” cu directorii de descentralizate din Mehedinți, prefectul Nicolae Drăghiea a continuat să pozeze în omul care luptă împotriva șomajului și chiar a dat ordine și directive clare pentru diminuarea fenomenului . Poate puțini știu însă că acest mare fariseu , în loc să angajeze la Cancelaria Prefecturii un șomer, un tânăr familist, un om fără loc de muncă, a preferat să angajeze pe un salariu de 4000 de lei lunar , un pensionar care are o pensie de lux de 8000 de lei lunar de la stat. Dacă ar fi fost un om decent, la Colegiul Prefectural , înainte de a da lecții despre reducerea șomajului, ar fi trebuit să anunțe cu sinceritate că o lege strâmbă i-a permis ,- nu și bunul simț- să facă o golănie, pentru un om lacom de bani , din rețeau lui clientelară. Și abia apoi ar fi trebuit să încerce să dea lecții la alții , dacă ar mai fi putut convinge pe cineva…

S-au reunit, au tăinuit ce au tăinuit, apoi au plecat la fel cum au venit. Este vorba de cea mai recent ședință a Colegiului Prefectural din Mehedinți, un fel de șezătoare, în care, ca de obicei, cel mai mult s-au bătut câmpii. Marele propagandist care a ajuns campion la promovarea limbajul de lemn în instituțiile publice din Mehedinți este prefectul Nicolae Drăghiea. O dovadă în acest sens este și comunicatul de presă atipic, lipsit de claritate și conținut, emis de Prefectura Mehedinți.

,,În ședința Colegiului Prefectural Mehedinți au fost analizate 3 probleme de interes pentru județul nostru, referitoare la evoluția șomajului, acordarea subvențiilor de stat pentru agricultură și starea de salubrizare a localităților și cursurilor de apă în scopul prevenirii situațiilor de urgență și protejării mediului. Prefectul județului, domnul Nicolae Drăghiea a luat act de trendul descrescător al șomajului în județul nostru, însă a subliniat necesitatea desfășurării în continuare a campaniilor de informare referitoare la locurile de muncă vacante. Referitor la măsurile de salubrizare a localităților și cursurilor de apă, prefectul a atras atenția instituțiilor cu atribuții să fie ferme în aplicarea legii și în special să urmărească îndeplinirea măsurilor dispuse pe timpul verificărilor de către comisia constituită în acest sens prin ordin al prefectului” se arată în comunicatul emis de Prefectura Mehedinți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Prefectul Drăghiea, cel mai mare fariseu

A nu se uita că prefectul de Mehedinți, Nicola Drăghiea îl ține în continuare în brațe, în funcția de director la Cancelaria Prefecturii Mehedinți pe un salariu de la stat de 4000 de lei net lunar pe un ,,amărât” de pensionar militar care are o pensie de 8000 de lei lunar tot de la stat. Cancelarul prefectului, omul care mănâncă cu două guri de la stat, se numește Ion Vintilă și este colonel în rezervă pensionar, fost salariat la pompieri la ISU Mehedinți, ajuns acum un fel de ,,Moș Teacă cu Două Burți”.

Ei bine la această ,,șezătoare” de la prefectură intitulată pompos Colegiul Prefectural, prefectul Nicolae Drăghiea a avut tupeul să dea lecții și directive despre măsuri de reducere a șomajului în județ. Asta în condițiile în care tocmai el, prefectul județului, nu a avut decența și bunul simț să-și angajeze la Cancelarie un om fără un loc de muncă, un șomer, un tânăr familist ci a preferat să angajeze un pensionar de lux cu o pensie de 8000 de lei lunar, din rețeaua lui clientelară. Prefectul Drăghiea nu a avut nici măcar decența să le spună cu sinceritate celor prezenți la ,,șezătoare” dar îndeosebi factorilor de răspundere privind șomajul despre această golănie pe care legea i-o permite, nu și bunul simț, ce motive a avut de a preferat să angajeze un pensionar de lux și nu un șomer. Dar ca orice propagandist fără scrupule, una spune și alta face, acest fariseu- șef al județului.

Politica