sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Și Mihai Chirica o refuză pe Dăncilă! Nu vrea să se întoarcă în PSD

După ce Mircea Geoană a refuzat miercuri invitația Vioricăi Dăncilă de a reveni în PSD, și edilul Iașului Mihai Chirica anunță că nu are de gând să se întoarcă în partid comentând că nu vrea să fie părtaș, peste o vreme, la renașterea unor persoane de teapa celor care tocmai au mers la pușcărie. El spune practic că nu crede că PSD va face vreodată curățenie în partid, scrie Hotnews.
”Nu m-aș întoarce în PSD, pentru că ușa pe care o deschide doamna Dăncilă nu este a unei case în care s-a făcut curățenie și eu acolo nu intru sub nici o formă, pentru că nu vreau să contribui cu propria mea putere la renașterea peste nu știu câtă vreme a unor persoane de teapa celor care tocmai au fost închise în pușcărie și să fac din nou să sufere poporul român pe mâna mea, să-i văd din nou ieșiți în stradă, huiduindu-se unii pe alții și să transformăm România din nou în centru de atenție internațional, cu exemplul așa nu se face”, a declarat Mihai Chirica la RFI.
Fostul lider PSD Mircea Geoană, exclus din partid, a fost miercuri la Palatul Victoria pentru a discuta cu Viorica Dăncilă. El a transmis însă că deși rămâne cu ”inima alături de foștii colegi din PSD” nu vrea să se întoarcă în politica militantă în perioada următoare.

Politica