joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primar de lângă Amsterdam, de vorbă cu românii care au stat la cozi ca să voteze

Erik Boog, primarul din Diemen, o localitate care face parte din aglomerația orașului Amsterdam, a ieșit să stea de vorbă cu românii care stau de dimineață la coadă pentru a vota și le-a spus acestora că votul nu a fost organizat într-un mod democratic, adăugând că este „teribil” ce s-a întâmplat și că i-a spus deja ambasadorului României că nu va mai permite așa ceva niciodată în orașul său, scrie digi24.ro

La final, Erik Boog le-a spus românilor că este alături de ei și că îi pare rău că nu și-au putut exercita dreptul la vot, adăugând că este nedemocratic ca alegerile să fie organizate atât de prost.

„Ei spun că au făcut tot ce era posibil azi, dar aceasta nu este calea democratică. Vreau ca toată lumea să aibă posibilitatea de a-și exprima opțiunile, de a vota, pentru că este foarte important pentru procesul democratic. Vor închide ușile la ora 21 și mulți oameni de aici și din alte orașe nu vor putea vota. Asta nu e bine, nu este democratic.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Voi sta de vorbă cu ministrul și i-am spus ambasadorului, eu nu voi mai permite să se întâmple niciodată așa ceva în orașul meu. Trebuie să garantăm niște alegeri bine organizate în țară și în Europa. Sunt alături de voi, apreciez că ați venit aici astăzi. Tot ce pot face acum pentru voi este să mă folosesc de contactele mele pentru a schimba ceva. Este teribil ce s-a întâmplat. Apreciez că ați venit!”, a spus primarul, aplaudat de românii cu care a stat de vorbă.

sursa foto: Facebook

Politica