vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Firea a refuzat propunerea lui Dragnea: Nu îmi doresc să candidez la preşedinţie

Gabriela Firea îi răspunde lui Liviu Dragnea, după ce acesta a nominalizat-o ca posibil prezidenţiabil, şi spune că nu şi-a dorit preluarea conducerii partidului sau să devină candidat pentru Cotroceni, iar PSD trebuie să recapete încrederea românilor, potrivit Mediafax.

„Sunt surprinsa de declaratia Domnului Dragnea privind recomandarea mea ca posibil candidat al PSD la alegerile prezidentiale. Nu am discutat acest subiect cu Domnia-sa nici acum si nici cand eram in conducerea PSD. In anul 2016, Domnul Dragnea m-a propus candidat la Primaria Capitalei si atunci nu numai ca i-am multumit dar am si muncit pina la epuizare. Am castigat si am creat impreuna cu echipa noastra un suflu nou, de succes, pentru parlamentare, unde m-am implicat fara rezerve pentru partid si implicit pentru presedintele acestuia, la fel ca multi colegi primari din tara”,a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

Aceasta a mai spus că rezultatele d ela exit-polluri, care indică PSD la acelaşi nivel cu PNl şi USR este „o consecinta a deciziilor si comportamentului din ultimii doi ani, cel putin”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Liviu Dragnea a declarat duminică faptul că PSD trebuie să îşi desemneze un potenţial candidat la prezidenţiale şi trebuie făcută analiza dacă de la PSD sau ALDE va fi candidatul, mergând pe variantele Gabriela Firea şi Călin Popescu Tăriceanu.

Politica