marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Centura Balşului, gata până la finalul anului

Centura de ocolire a oraşului Balş va fi gata până la sfârşitul acestui an, au dat asigurări oficialii prezenţi, miercuri, la inaugurarea şantierului drumului expres Craiova-Piteşti.

Ocolitoarea Balşului este parte a drumului expres Craiova-Slatina-Piteşti.

Tot în acest moment s-au început lucrările şi la Centura Balşului. Acesta este obiectivul pe care constructorul care a câştigat licitaţia la Balş şi l-a asumat că va finaliza Centura Balşului până la sfârşitul acestui an. (…)
În luna august lansăm execuţia la Centura de Sud care tocmai asta va face va veni să degreveze traficul pentru Ford. Deci în luna august lansăm execuţie direct pentru Centura de Sud. Avem buget prevăzut” a declarat Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc

Policlinica Buna Vestire Craiova

Şi Claudiu Manda, vicepreşedinte al Senatului, a precizat: „Încă două vești extraordinare sunt cele că Centura Balșului va fi gata până la finele anului, iar Centura de Sud a Craiovei va fi scoasă la licitație în luna august, obiectiv ce va veni îndeosebi în întâmpinarea companiei Ford”.

La evenimentul ocazionat de începerea lucrărilor la drumul expres Craiova-Slatina-Piteşti, care va fi realizat în regim de mare viteză, au fost prezenţi, printre alţii, preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, senatorul Claudiu Manda şi consilierul de stat pe probleme de infrastructură, deputatul Olguţa Vasilescu.

Politica