Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Polițiștii gorjeni au dat amenzi de peste 70.000 de lei șoferilor de pe microbuze

Publicat

pe

Oamenii legii din Gorj au controlat peste 900 de autovehicule și au dat mai mult de 190 de amenzi în valoare de cel puțin 70.000 de lei șoferilor de pe microbuze, dar și celor care transportă mărfuri.
,,În conformitate cu prevederile planului de măsuri şi ale campaniei preventive «TRUCK & BUS», în perioada 13-19 mai, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier şi subunităţilor teritoriale de poliţie au desfăşurat o acţiune pe linia verificării legalităţii transportului rutier public de marfă, cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone şi de transport persoane cu capacitatea mai mare de 8+1 locuri.
În cadrul acțiunii, polițiștii au verificat în trafic peste 900 de autovehicule și au aplicat 190 de sancțiuni pentru nerespectarea normelor rutiere de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului public de persoane și transportului de marfă. Activităţile de control au fost desfăşurate simultan în toate statele membre ale Uniunii Europene, conform Planului de operaţiuni al Organizaţiei Poliţiilor Rutiere din Europa (TISPOL)”, potrivit unui comunicat al IPJ Gorj.

Continue Reading