vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Eliza Peța-Ștefănescu, deputat PSD de Dolj: „Creșterea nivelului de trai, un punct de referință pentru alegerile de duminică”

Românii au un nivel de trai mai crescut, acum, după peste doi ani de guvernare PSD. Salariile și pensiile au crescut considerabil, ajutând la diminuarea numărului de persoane aflate în risc de excluziune socială, peste 200.000 de locuri de muncă au fost create în timpul acestei guvernări, iar rata șomajului este la un minim istoric. Aceste schimbări în bine trebuie să continue și la nivel mai înalt, odată cu alegerile europarlamentare din data de 26 mai. Un candidat puternic la aceste alegeri, pregătit pentru a ocupa un fotoliu la Bruxelles, este senatorul și vicepreședintele Senatului, Claudiu Manda, după cum consideră deputatul PSD de Dolj, Eliza Peța-Ștefănescu.

„Suntem în fața unui moment foarte important pentru România, și anume alegerile europarlamentare. Este un moment potrivit să facem un bilanț și să vedem ceea ce s-a realizat în țara noastră în ultimii doi ani. Personal, consider creșterea nivelului de trai al românilor un punct de referință pentru ceea ce oamenii vor vota în duminica aceasta. Salariile și pensiile au crescut, ceea ce nu poate nega nimeni, căci cifrele nu mint, iar numărul locurilor de muncă din România a crescut cu 230.000, din 2017 și până în aprilie 2019. Aceste fapte au dus, cu sine, și la îmbunătățirea traiului oamenilor care trăiau la limita subzistenței. Avem un număr total de 4 milioane de români care nu mai sunt în risc de sărăcie și excluziune socială și care nu se mai află în deprivare materială. Faptul că actuala guvernare s-a implicat în sprijinirea tuturor categoriile sociale atârnă greu în balanța pe care românii o vor folosi ca să-i aleagă pe cei care ne vor reprezenta în Parlamentul European”, a explicat deputatul PSD de Dolj, Eliza Peța-Ștefănescu.

Un alt aspect important este faptul că șomajul se află la rata minimă istorică din ultimii zece ani, situându-se la o valoare de 4,1%, ceea ce a clasat România pe locul 8 în Uniunea Europeană, pentru anul 2018.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Este momentul să privim cu seriozitate și să vedem schimbările în bine, comparativ cu anul 2016. Pe cine dorim să ne reprezinte în Parlamentul European? Oameni care au făcut ceva pentru țară, care s-au implicat în viața românilor, care i-au ascultat și, în funcție de acest lucru, i-au sprijinit cu ce au putut ei mai bine sau oameni care se mulțumesc cu a face propagandă pentru propriul interes? Cred că răspunsul este destul de clar la această întrebare și că executivul, împreună cu legislativul, au făcut tot ceea ce au putut mai bine în acești ani. Mai mult decât atât, au reparat inechitățile care existau între diferitele categorii sociale. Așa cum PSD a promis în Programul de Guvernare, în momentul de față, sunt mai mulți români în clasa de mijloc și, pe mai departe, toți românii merită să trăiască din ce în ce mai bine. Pentru asta, avem nevoie să fim bine reprezentați la Bruxelles și avem nevoie de oameni profesioniști, care să știe cu adevărat ce se întâmplă în țară, să știe ce nevoi au oamenii și să le pese mai mult de români decât de propriul orgoliu. Claudiu Manda este un astfel de candidat”, a conchis deputatul PSD de Dolj, Eliza Peța-Ștefănescu.

Realizat la comanda PSD CUI CMF 41190008

Politica