vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dragnea nu a venit la ÎCCJ

UPDATE: Magistraţii instanţei supreme au anunţat, luni, că resping toate solicitările formulate de avocaţii inculpaţilor din procesul lui Liviu Dragnea, inclusiv cea de amânare, şi că judecă luni ultimul termen, scrie Mediafax.

Preşedintele completului de judecată de la Instanţa supremă a anunţat că magistraţii vor amâna pronunţarea unei sentinţe în cazul lui Liviu Dragnea. Un avocat s-a declarat nemulţumit de ora târzie, iar preşedintele completului de judecată a spus că ”oricum vom amâna pronunţarea”.

 

Liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, nu s-a prezentat luni la ÎCCJ, unde este programat un nou termen în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, scrie Agerpres.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Procesul trebuia să înceapă la ora 11,00, dar completul de la ÎCCJ nu a luat încă în discuţie dosarul, fiind alte cauze înaintea acestuia.

Luni dimineaţă, la sediul ÎCCJ se aflau în jur de 300 de susţinători ai lui Dragnea, care au ocupat toate trotuarele din jurul Instanţei supreme. Ulterior, în jurul orei 13,00, la cererea jandarmilor, care le-au reamintit că participă la o adunare publică neautorizată, aceştia au părăsit zona.

Pe 15 aprilie, la ultimul termen al procesului, avocaţii lui Dragnea au solicitat amânarea dosarului până când judecătorii de la Curtea Constituţională vor lua o decizie cu privire la conflictul de natură constituţională dintre Parlament şi Instanţa supremă pe tema completurilor specializate pe cazurile de corupţie.

Politica