vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Unul dintre fraţii Bacriz, bătaie în stradă cu un interlop

Unul dintre fraţii Bacriz, Imad, ar fi fost implicat într-un scandal cu un membru al clanului Frăţia din Craiova, Cristian Vlădescu, zis Ventura. S-a întâmplat în noaptea de 13 spre 14 mai, pe strada Grigore Pleşoianu.

Potrivit Poliţiei, în scandal au fost implicaţi şase oameni. Aceştia şi-au împărţit pumni şi picioare.

In noaptea de 13/14 mai a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Grigore Plesoianu a avut loc o altercație. La fața locului s-au deplasat polițiștii și au stabilit că între 3 barbati, cu vârste cuprinse între 35 și 37 de ani, din Craiova și alți 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 57 de ani, din Craiova a avut loc un conflict. In cursul acestei zile, fata de doi bărbați de 37 și 35 de ani a fost dispusa măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, iar cercetările continua, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenintare”, arată IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cei implicaţi în scandal ar fi susţinut că totul a pornit de la accesul într-o parcare, poliţiştii urmează însă să stabilească dacă acesta este motivul real.

Politica