joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Alex Mateiu, ținta lui Becali!

Patronul de la FCSB poate contribui la bugetul oltenilor pentru sezonul următor.

După ce a luat locul 2 al patrulea sezon la rând, Gigi Becali declanșează ofensiva pe piața transferurilor pentru a devansa CFR Cluj la anul. Linia de mijloc a bucureștenilor va suferi modificări semnificative. Adrian Stoian și Florentin Matei sunt out. Pintilii a împlinit 35 de ani, Teixeira are 38 și nu i se mai prelungește contractul. Nedelcu, potrivit Telekomsport, a fost înștiințat că-și poate căuta echipă. În această situație, mijlocul bucureștenilor rămâne în Lucian Filip și Ovidiu Popescu.
Drept urmare, Gigi Becali va căuta întăriri în acest compartiment. Unul dintre jucătorii care l-au impresionat pe latifundiarul din Pipera este Alexandru Mateiu, care este de 5 ani la clubul din Bănie. Oficialii CSU, inclusiv directorul de imagine Gică Craioveanu, au anunțat în repetate rânduri că Mateiu și Bancu vor fi următorii jucători care părăsesc clubul întrucât și-au făcut datoria pentru el.
Ajuns la 29 de ani, pentru Mateiu s-ar putea să fie ultimul tren. În cazul unei oferte atractive, este de așteptat ca patronatul echipei craiovene, care a demonstrat că știe să vândă, să nu se opună. Mai ales că există un precedent: vânzarea portarului Andrei Vlad la FCSB.

Politica