vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ANM. Vreme instabilă cu temperaturi care pot ajunge la 25 de grade

Vremea va fi instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorãri mai accentuate şi pe arii restrânse averse posibil însoţite de descãrcãri electrice în sudul Crişanei, Banat, Oltenia, iar la începutul intervalului şi în zona de munte, informează ANM.

Luni 

Valorile termice se vor situa în jurul celor normale la aceastã datã; maximele se vor încadra între 16 şi 25 de grade, cu cele mai scãzute valori pe litoral, iar minimele între 4 şi 14 grade. Cerul va fi temporar noros. Vor fi averse şi descãrcãri electrice, ziua pe suprafeţe mici mai ales în vestul, nordul, centrul ţãrii şi la munte, iar seara şi noaptea pe arii relativ extinse în regiunile vestice şi sud-vestice şi izolat în restul teritoriului. Punctiform cantitãţile de apã vor fi mai însemnate şi poate sã cadã grindinã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte, în special la altitudini mari în Munţii Banatului şi Carpaţii Meridionali, unde la rafalã se vor atinge viteze de 70…80 km/h, în Oltenia, sudul Banatului şi vestul Crişanei, unde mai ales ziua vitezele vor fi în general între 45 şi 55 km/h şi doar pe arii restrânse şi la cote mai reduse în restul teritoriului. Izolat, dimineaţa şi noaptea, va fi ceaţã.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Marţi

Vremea va fi în general instabilã. Înnorãrile vor fi temporar accentuate şi se vor semnala averse şi descãrcãri electrice în cea mai mare parte a ţãrii. Aceste fenomene vor fi mai frecvente şi mai intense în regiunile vestice, sud-vestice şi la munte, unde local se vor depãşi cantitãţi de apã de 15…20 l/mp, iar în Banat şi Oltenia izolat 30 l/mp. Punctiform vor fi condiţii de grindinã. Pe crestele montane precipitaţiile vor fi mixte. Temporar vântul va avea intensificãri în majoritatea regiunilor, dar mai ales la munte, la altitudini mari, unde rafalele vor fi de 70…80 km/h, precum şi în Oltenia, Muntenia, Transilvania şi sudul Banatului, unde vitezele vor fi în general între 45 şi 55 km/h. Temperaturile maxime, în scãdere în cea mai mare parte a ţãrii, dar mai ales în vest şi în nord-vest, se vor încadra între 16 grade în sudul litoralului şi 24 de grade în Moldova, iar cele minime între 4 şi 14 grade.

Miercuri

Vremea se va menţine în general instabilã. Temporar înnorãrile vor fi accentuate şi se vor semnala averse şi descãrcãri electrice în cea mai mare parte a ţãrii. Izolat vor fi condiţii de grindinã şi cu precãdere în regiunile sud-vestice şi la munte de cantitãţi de apã însemnate. Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu intensificãri în jumãtatea de est a teritoriului şi la munte, dar de scurtã duratã şi în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 şi 26 de grade, iar cele minime între 5 şi 15 grade.

Politica