vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CEI MAI BUNI DESIGNERI LA CRAIOVA

Da, moda se schimba, se hraneste din efemer, insa nu e tocmai a noastra nevoia de schimbare?

Sambata 04 mai 2019, in incinta Electroputere Parc, a avut loc FESTIVALUL DE MODA Miss Royal Models ROMANIA, ajuns la editia a XIV-a. Cu siguranta daca ai ajuns, ti-ai dorit sa ramai pana la final, pentru ca parteneriatul dintre Royal Models Agency si Electroputere Parc da roade ca de fiecare data, construind evenimente senzationale si de succes.

Ideea festivalului de moda este o miscare geniala, curajoasa, nascuta din dorinta unei educatii in domeniul modei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nume sonore au fost prezente la acest eveniment, dintre care il mentionam pe cel care a dat startul regalului de moda cu o colectie avangardista, si anume George Hojbota. „Passione”- o colectie in tonuri de negru adanc, volumetrii si gulere supradimensionate, masti si accesorii – simboluri ale puterii primare, plasa si texturi transparente – semne incontestabile ale seductiei.

O alta prezenta al carei nume sigur este cunoscut, mai ales in randul tinerilor sau celor pasionati de moda, Adela Tecuceanu, una favoritele emisiunii ”Bravo, ai stil!”, a fost cea care a punctat cele 12 concurente, care au participat in cadrul festivalului la concursul Miss Royal Models Romania.

Prima proba a celor 12 concurente, venite din toata tara, de pe data de 1 intr-un beauty-camp de pregatire intensa pentru acest eveniment, a fost cea a tinutei de zi, acestea prezentandu-se in vesminte oferite de Docara.

A urmat colectia ”Miresme” creata de Gal’a Couture, o colectie plina de poezie, de voluptate, imbinand notele clasice cu cele moderne, in dorinta de a atinge echilibru dintre puritate, prospetime si extravaganta.

Momentele ce au urmat cu siguranta au captat atentia domnilor prezenti la eveniment, dat fiind faptul ca a urmat colectia de costume de baie a designerului Gabbi White, o cautatoare de nelinistit cu o dorinta arzatoare de unicitate, apoi festivalul continuand cu proba de costume de baie a celor 12 concurente, oferite de BLD by Exclusive, si cea care a facut juriul sa observe formele perfecte ale concurentelor.

Festivalul a continuat cu o poveste a unui loc plin de culoare, care cu siguranta a dus publicul cu gandul exact unde si-au propus, si anume in Cuba. Dana Lita, creatoarea brandului Urban Kids, a realizat ca in fiecare an un concept inedit pentru defilarea piticilor.

In continuare, asa cum au promis organizatorii, ASKA BLAZEJOWSKA din PARIS a adus stilul parizian pe podiumul festivalului de Moda de la Craiova.

A urmat ultima proba din cadrul concursului de frumusete, tinutele de seara oferite de NOELA STYLE, si proba care a facut juriul sa hotarasca cine va purta coroana de Miss Royal Models Romania pentru anul 2019.

Spectatorii au continuat sa aplaude vesminte cu o pronuntata valenta artistica si cu accentul pus pe linia compozitionala, forma,volum, acordul cromatic si nu in ultimul rand socul vizual, si anume colectia Adinei Constantinescu,“Aria d’Amore”.

Diversitatea este punctul forte al festivalului de moda, asa cum s-a observat si in piesele din colectia Dorya, realizate din materiale delicate, pretioase, in tonuri calde, ce au iesit in evidenta prin croiala si detaliile elaborate, punand accent pe accesoriile realizate manual.

Ca incheierea regalului de moda sa fie pe masura asteptarilor, Amos Midas a pus in scena o colectie nonconformista, plina de volume si culoare, tinute pentru persoane curajoase.

Evenimentul a luat sfarsit prin numirea celei care a convins juriul ca merita sa poarte timp de un an titlul de Miss Royal Models Romania 2019, si anume Girard Isabelle din Craiova.

Ca totul sa fie fara defect si frumusetea sa domine podiumul, bineinteles ca a fost necesar ca echipe de specialisti in domeniul make-up si hairstyle sa se ocupe de aceste aspecte primordiale in acest domeniu, astfel mentionam echipa de make-up MALU WILZ condusa de Manuela Aida Sandhof, iar partea de hair style a fost asigurata de echipa BES COSMETICS ROMANIA.

Si pentru ca un eveniment de succes nu se termina niciodata fara un after party, reusita s-a sarbatorit in Club Evo.

14 ani de moda … 14 ani de rafinament … 14 ani de eleganta … asta credem ca a insemnat aceasta editie a evenimentului FESTIVALUL DE MODA Miss Royal Models ROMANIA. Designeri celebrii impreuna cu cei debutanti, manechine atent alese, dar si o echipa care a muncit aproape jumatate de an sunt doar cateva din ingredientele care au facut ca pe scena de la Craiova sa puteti vedea o adevarat explozie de culoare si bun gust. Multumim tuturor partenerilor pentru implicare pentru ca fara acestia nu am putea sa punem an de an Craiova pe harta internationala a modei” – Tom Cringureanu – General Manager Royal Models Agency

Politica