miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Oltenii au gânduri mari: „Vrem să ajungem în semifinale”

Echipa de baschet masculin, SCM U Craiova, începe jocurile din play-off-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin (LNBM). Astăzi, de la ora 18:30, elevii lui Todorov primesc vizita formației SCM Timișoara.
Statisticile nu sunt de partea craiovenilor. În întreaga istorie a participărilor în această fază a competiției, trupa din Bănie nu are nici măcar un meci câștigat. În ciuda cifrelor dezavantajoase, jucătorii Craiovei sunt optimiști și dornici să scrie istorie în tricoul alb-albastru.
„Poate că este unul dintre cele mai importante momente de până acum. Am muncit și muncim pentru că vrem să ajungem în semifinale. Până atunci, trebuie să învingem pe Timișoara. Suntem foarte motivați. Toată echipa o să dea tot ce are mai bun. Cu ajutorul suporterilor vom pune și mai multă presiune pe ei. Până acum, Craiova nu a câștigat în play-off-ul LNBM, dar nu ne gândim la acest lucru. Suntem o echipă nouă și vrem să obținem cele trei victorii”, a declarat Porter Troupe, la conferința de presă premergătoare partidei de astăzi.
Igor Mijajlovic are încredere că SCM va obține trei victorii și mizează pe personalitatea echipei și pe felul în care jucătorii vor da totul pentru fiecare minge.
„O să luptăm pentru fiecare minge, pentru că numai aşa poţi face diferenţa. Ne dorim să obţinem trei victorii. Suntem pregătiți pentru asta şi jucăm cu multă încredere”, a spus baschetbalistul sârb.
Faza a treia a campionatului se desfășoară pe sistemul „cel mai bun din cinci partide”.

Meciurile din sferturile de finală:
CSU Sibiu – Dinamo Știința București
U BT Cluj – Steaua București
CSM CSU Oradea – BCMU FC Argeș
SCM U Craiova – SCM Timișoara

Politica