vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mangia, primul interviu în presa italiană: „Nu ne-au coincis opiniile!”

Antrenorul Devis Mangia a vorbit pentru TuttomercatoWeb despre despărțirea de formația din Craiova.

Despărțirea de Craiova? O decizie luată de comun acord. M-am simțit foarte bine la Craiova, dar ne-am întâlnit și am decis că este cea mai bună soluție pentru toată lumea”, sunt primele cuvinte ale lui Devis Mangia pentru presa italiană, după plecarea din Bănie.

Mangia a explicat de ce a părăsit formația olteană: „În discuțiile legate de prezent și viitor, nu ne-au mai coincis opiniile. Și, ținând cont de relația excelentă pe care am avut-o, a fost mai bine să plec”. Italianul a trecut în revistă realizările pe banca oltenilor: „Anul trecut am ajuns pe locul trei după douăzeci și trei de ani, am câștigat Cupa României după douăzeci și cinci de ani. Las echipa pe locul trei și cu rezultate excelente și din punct de vedere economic „.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Întrebat dacă Pigliacelli ar putea părăsi echipa, având în vedere că prezența lui Mangia a cântărit semnificativ la venirea goalkeeper-ului, antrenorul a spus: „Mirko este un idol. Cred că își poate continua parcursul. Apoi, este clar că în fotbal totul se poate schimba repede … dar băieții au găsit o societate serioasă și totul va continua „. Ce rămâne după această experiență? „Am cunoscut o altă cultură, am perfecționat limba engleză, aspect fundamental. Capacitatea de a comunica în limba engleză este un avantaj. Și rezultatele sportive și economice și relațiile excelente stabilite cu oamenii de fotbal de acolo rămân „.

Ce va face Mangia în viitor? „Mă voi odihni 2 luni, apoi vom vedea. Nu exclud nicio variantă”.

Politica