sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcean suspect de înșelăciune, căutat de oamenii legii

Polițiștii au făcut descinderi zilele trecute în Vâlcea, încercând să dea de urma unui vâlcean suspect de înșelăciune prin metoda „Accidentul”. Bănuit de oamenii legii, bărbatul de 22 de ani din comuna vâlceană Lădeşti, este căutat şi în prezent. Complicii săi au fost identificați de autorități și încătușați.

Potrivit unui comunicat de presă, transmis în cursul săptămânii trecute, de comisarul şef Alina Dinu, cei trei sunt bănuiţi că, în perioada aprilie 2017 – mai 2018, ar fi comis şase infracţiuni de înşelăciune, complicitate la înşelăciune şi instigare la înşelăciune, toate prin metoda „Accidentul”, păgubind mai multe persoane din Oradea.

Așadar, au păcălit șase familii din Oradea cu 26.400 euro şi 16.600 lei, sub pretextul ca rude ale acestora au suferit diverse accidente. Toate motivele invocate de escroci erau doar minciuni cu care încercau să obțină bani. Vâlceanul de 22 de ani era cel care se întâlnea cu familiile, pentru a lua banii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acesta ar fi ridicat personal banii rezultaţi din infracţiunile de înşelăciune, pe care, ulterior, cei trei sunt bănuiţi că i-ar fi împărţit”, potrivit comunicatului al IPJ Bihor.

Politica