vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mihai Tudose, despre Carmen Dan: Mincinoasă. Agresivă şi Incompetentă

Mihai Tudose a reacţionat, luni pe Facebook, după scrisoarea deschisă a şefului DGA Cătălin Ioniţă, precizând că ministrul de Interne Carmen Dan este „mincinoasă, agresivă şi incompetentă”. Fostul premier a adăugat că aceasta are o agendă proprie în cadrul instituţiei, scrie Mediafax.

Mincinoasă. Agresivă şi Incompetentă. O reprezentare perfectă a omului lu’ Dragnea. Ministrul de Interne… Carmen Dan !!! Ieri seară a apărut următoarea declaraţie: «Sunt chestorul principal Ioniţă Alexandru Cătălin, şeful structurii de combatere a corupţiei din Ministerul de Interne, fost şef al Poliţiei Române. Ţinând cont de jurământul de credinţă depus pentru ţară, mă simt obligat să aduc în atenţia opiniei publice situaţia extrem de gravă în care se găseşte Ministerul Afacerilor Interne sub conducerea actualului ministru. Pentru a clarifica de la bun început, vreau să fac referire la prezentarea mincinoasă făcută de ministru în luna ianuarie 2018 când în disputa politică cu premierul de la acea vreme, Mihai Tudose, s-a prezentat public un raport din care reiese că sunt de acord cu ocuparea funcţiei de Inspector General al Poliţiei Române. Iată, vă prezint un raport înregistrat din data de 11.01.2018 din care reiese clar faptul că nu sunt de acord cu împuternicirea mea în funcţie. La acea vreme mi s-a pus în vedere să distrug acel raport, acesta fiind dovada clară că nu premierul minţea, ci ministrul de interne.»”, a scris Mihai Tudose, luni, pe Facebook.

Reacţia fostului premier vine în contextul în care şeful DGA, Cătălin Ioniţă, a transmis o scrisoare deschisă în care acuză faptul că schimbările pe care vrea să le facă ministrul Carmen Dan în DGA, îl vizează de fapt pe el. Acesta descrie şi momentul din 2018, când s-a aflat între Carmen Dan şi Mihai Tudose, spunând că a refuzat numirea la Poliţie. Carmen Dan a anunţat că vor fi schimbări la Direcţia Generală Anticorupţie, din cadrul MAI, condusă de Cătălin Ioniţă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Până la momentul transmiterii ştirii ministrul Afacerilor Interne, contactată telefonic de MEDIAFAX, nu a răspuns pentru un punct de vedere referitor la aceste acuzaţii, o solicitare oficială fiind trimisă şi către reprezentanţii MAI.

Politica