sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Prefectul s-a întâlnit cu rezerviști din țară și de peste hotare

Prefectul județului Mehedinți, Nicolae Drăghiea, a primit o delegație formată din rezerviști militari, reprezentanți ai asociațiilor cadrelor militare în rezervă și în retragere din județele Mehedinți, Dolj și Gorj, precum și din țările vecine, Serbia și Bulgaria.

Întâlnirea s-a desfășurat într-o atmosferă caldă, prietenească, cu discuții referitoare la viața și cariera cadrelor militare, precum și buna colaborare existentă între instituția prefectului și asociațiile cadrelor militare în rezervă și retragere din județul Mehedinți.

La finalul întâlnirii, prefectul le-a oferit oaspeților mape și însemne ale Instituției Prefectului – Județul Mehedinți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Prefectul a luat masa cu ei

Răspunzând invitației de a lua parte la întâlnirea festivă prilejuită de aniversarea a 28 de ani de la înființarea Filialei Mehedinți a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere, prefectul Nicolae Drăghiea a fost prezent și cu această ocazie în mijlocul rezerviștilor militari. În cadrul manifestării a fost evocat și fostul Regiment 9 Artilerie, care a funcționat în municipiul Drobeta Turnu Severin vreme de peste 100 ani.

,,Vă adresez tuturor urări de viață lungă și dați-mi voie să mă înclin în fața dumneavoastră” a încheiat prefectul județului alocuțiunea rostită și, într-un gest elegant, s-a retras de la pupitru cu o reverență, se arată într-un comunicat de presă al Prefecturii Mehedinți.

Politica