vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj. Vor voucherele de vacanță înainte de 1 iunie

Federația Energetica a înaintat o adresă Complexului Energetic Oltenia prin care solicită, printre altele, ca voucherele de vacanță să ajungă la cei 13.000 de salariați înainte de 1 iunie, informează Panduru.

Cele patru federații semnarare ale Contractului Colectiv de Muncă și administrația nu au stabilit încă regulamentul de acordare a voucherelor, o variantă fiind să fie date toate în același timp, o variantă fiecăruia când pleacă în concediu.

Deocamdată nu se știe nici valoarea voucherului. Prin actul adițional la Contractul Colectiv de Muncă s-a stabilit suma de 1.450 de lei, dar vineri ar fi trebuit să aibă loc o renegociere, câtă vreme Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj a comunicat că valoarea impusă de lege este de 2080 de lei. Este puțin probabil ca renegocierea să aibă loc vineri, deoarece Directoratul a fost convocat la București, la o întâlnire cu Adunarea Generală a Acționarilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, Federația Energetica a mai cerut ca alimentația de protecție să fie asigurată tuturor salariaților, uniformizarea zilelor de concediu suplimentare la 10 având în vedere că la Cariera Tismana există diferențe între salariați care au aceeași funcție și aceeași meserie.

Politica