Dragnea si-a gasit nasi la Craiova. Pe Olguta Vasilescu si Claudiu Manda

Date:

In inchierea discursului sustinut la mitingul PSD din centrul Craiovei a declarat ca ii vrea ca nasi la nunta cu iubita sa, Irina, pe Claudiu Manda si Olguta Vasilescu.

„Grabiti-va ca suntem de acord”, i-a spus Manda.

PSD si-a prezentat candidatii la europarlamentare. Intre ei se afla si Claudiu Manda, liderul PSD Dolj.

Mii de oameni au luat parte la mitingul de la Craiova. 40.000, conform social-democratilor.

“Ne critică Cioloş şi ai lui că nu atragem fonduri europene. Am reluat guvernarea de la ei cu zero fonduri europene, de aia li se spunea ‘Guvernul zero’. (…) Şi-au bătut joc de fermieri cu întârzieri de un an de zile la plata subvenţiei. Guvernul îi sprijină pe fermieri. (…) Am avut cea mai mare producţie la porumb din Europa în 2018. Am ajuns de la 300.000 de hectare irigate la 1,4 milioane de hectare irigate şi nu ne oprim până nu ajungem la 2 milioane de hectare, aşa cum am promis acum doi ani. (…) Sunt sigur că pe 26 mai, PSD Dolj va fi organizaţia cu cel mai mare scor din România. Aşa să ne ajute Dumnezeu! Victorie!”, a declarat Claudiu Manda.

Liviu Dragnea le-a spus participanţilor la miting:

“Ăsta este PSD, ăsta e partidul pe care Iohannis şi clica lui vrea să-l distrugă. (…) Aici am crescut, pe malul Dunării, ca şi voi, şi peste tot mi s-a spus: ‘Liviule nu te lăsa!’ Mi-a mai zis cineva tot aici: ‘Chiar dacă te arestează, să nu renunţi, că venim şi te scoatem de acolo’. Sper să nu ajungem, cu toate că asta este dorinţa de zi şi noapte a lui Iohannis, că este îngrozit de noi”.

Olguţa Vasilescu a prezentat programele guvernamentale şi măsurile luate. “V-am promis că vom creşte salariile şi am elaborate legea salarizării. Astăzi profesorii îşi recuperează toate restaneţele pe care le aveau din perioada lui Boc, de când li s-au tăiat salariile”, a spus, între altele Olguţa Vasilescu.

Share post:

ULTIMA ORĂ
Recente

Anchetă la Penitenciarul Craiova, după un interviu dat de Dincă

Polițiștii doljeni au deschis un dosar penal și fac...

Craiova. Reținuți pentru trafic de droguri

Polițiștii de la Combaterea Criminalității Organizate Craiova și procurorii...

Bucătărie nouă la „Filantropia”

Blocul alimentar al Spitalului "Filantropia" din Craiova a fost...

DGASPC Mehedinți și-a făcut cabinet stomatologic. Și copiii și adulții vor fi tratați

Beneficiarii sistemului de protecție socială din cadrul Direcției Generale...