vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj. Un nou scandal la Spitalul Judeţean de Urgenţă. Un infirmier şi un pacient s-au luat la bătaie

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu a început o anchetă internă după o bătaie care a avut loc la psihiatrie, între un infirmier şi un pacient. Infirmierul a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe, scrie Mediafax.

Directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, Gigel Capotă, a declarat, joi că a avut loc o altercaţie, miercuri, la Secţia de Psihiatrie, când un infirmier a fost lovit de un pacient.

Conducerea unităţii medicale a dispus o anchetă în acest caz.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Incidentul a fost raportat joi la Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj.

Potrivit unor surse, infirmierul în vârstă de 39 de ani s-a prezentat singur la Unitatea de Primiri Urgenţe a SJU Târgu-Jiu, iar la plecare medicii i-au recomandat repaus şi concediu medical de cinci zile, diagnosticul fiind „contuzie hemitorace dreapta”.

Poliţia nu a fost sesizată în acest caz.

Altercaţia a avut loc după ce, la începutul anului, au apărut imagini revoltătoare la Psihiatria Spitalului Judeţean Târgu-Jiu. După o înregistrare în care o pacientă a fost filmată în lenjerie intimă, în timp ce săruta un bărbat prin grilajul despărţitor şi fiind pipăită de un alt bolnav, au apărut imagini cu doi asistenţi care se tund în sala de mese.

 

Politica