vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

UniHack – Un nou hackathon internațional pentru studenți

În perioada 17-19 mai 2019, în Timișoara, va avea loc un nou hackathon internațional dedicat studenților și elevilor – UniHack, organizat de Liga AC (Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare), împreună cu Banat IT. Evenimentul se va desfășura la Restaurantul Universitar al Universității Politehnica Timișoara.

UniHack este cadrul ideal în care pasionații de IT pot învăța o mulțime de lucruri într-un timp scurt. Participanții, grupați în echipe de maxim 5 persoane, vor avea la dispoziție 48 de ore pentru a concepe și implementa soluții software sau hardware pentru probleme civice, sub îndrumarea mentorilor experimentați și a reprezentanților companiilor partenere.

Și, desigur, ca la orice hackathon, cele mai bune echipe vor fi premiate! În funcție de temă și tehnologiile folosite, proiectele se vor putea încadra într-unul sau mai multe trackuri, unele tehnice (ex. cea mai bună aplicație web), iar altele civice (ex. smart city).

Policlinica Buna Vestire Craiova

Premiile trackurilor vor fi oferite de către sponsori, iar organizatorii vor oferi premiul cel mare. Pentru cei interesați să afle mai multe despre UniHack, pregătim o sesiune de Q&A + Networking. Organizatorii și reprezentanții companiilor partenere vor fi prezenți pentru a discuta despre trackuri, idei de proiecte și potențiale soluții tehnice pentru probleme ale orașului. Evenimentul va avea loc în 23 aprilie, începând cu ora 18:00, la Vox Technology Park, și se va încheia cu o seară socială.

Ți-am trezit interesul? Intră pe site-ul https://unihack.eu, descoperă mai multe informații despre hackathon și înscrie-te! Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți, urmărește și pagina de Facebook (https://fb.com/unihack.eu).

Politica