marți, martie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primăria Craiova cumpără “aproximativ” 35 de autobuze

Primăria Craiova anunţă lansarea licitaţiei pentru achiziţia de autobuze noi. 35 ar trebui să fie, dar Primăria se mulţumeşte şi cu “aproximativ”. Ce înseamnă acest “aproximativ”, nu ştim. Putem să presupunem că cel care le va vinde va putea să ofere Primăriei 34 autobuze sau 36 autobuze, sau 35 fără două roţi la unul dintre ele.

“UAT Municipiul Craiova invită acum potențialii ofertanți pentru contractul menționat anterior. Descrierea achiziției este următoarea:

Achiziția a aprox. 35  de autobuze urbane noi, cu podea joasă, motor Diesel – Euro 6 – clasa C, standard de 12 m, servicii de întreținere și echipament de diagnosticare

Policlinica Buna Vestire Craiova

Data de semnare a contractului este estimată pentru 01/07/2019 iar durata acestuia este de aproximativ 33 de luni”, se arată într-un anunţ publicat pe site-ul Primăriei Craiova.

În acelaşi document, municipalitatea spune că “intenționează să utilizeze o parte din încasările unui împrumut acordat de către Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare („Banca”) pentru proiectul menționat mai sus. Detaliile financiare suplimentare sunt după cum urmează: Acest contract va fi finanțat de un împrumut al BERD de 15 000 000 EUR. Contractul finanțat din împrumut acordat de Bancă este deschise firmelor din orice țară”.

Ofertanţii trebuie să ştie că pot participa la licitaţie numai după ce vor plăti  o garanție în valoare de 660.000 lei.

Licitația va fi efectuată prin achiziții publice electronice prin intermediul portalului EBRD pentru achiziții electronice a clienților (ECEPP).

 

Politica