marți, martie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

APIA. Încep plăţile pentru ameliorarea raselor de animale

Centrele judeţene ale Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură (APIA) efectuează, începând de luni, plata ajutorului de stat pentru ameliorarea raselor de animale aferent lunii decembrie şi trimestrului IV al anului 2018,scrie AGERPRES.

Într-un comunicat APIA, se arată că suma totală autorizată la plată este de 7,15 milioane de lei şi se acordă de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, pentru un număr de 46 solicitanţi care au accesat această formă de ajutor în conformitate cu Hotărârea de Guvern nr. 1179/2014 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat în sectorul creşterii animalelor.

Prin Hotărârea Guvernului nr. 1179/2014 a fost instituită o schemă de ajutor de stat în sectorul creşterii animalelor, pentru perioada 2015-2020, a cărei valoare maximă totală este de 759,25 milioane de lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Astfel, se acordă ajutorul de stat pentru efectuarea serviciilor aferente întocmirii şi menţinerii registrelor genealogice şi pentru testele efectuate de terţi sau în numele unor terţi pentru determinarea calităţii genetice sau a randamentului genetic al şeptelului, cu excepţia controalelor efectuate de proprietarul şeptelului şi a controalelor de rutină cu privire la calitatea laptelui

Politica