sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Au spart două locuințe din Vâlcea și-au furat medicamente

Doi vâlceni din Glăvile sunt suspecți într-un dosar de furt calificat, după ce au intrat prin efracție în două locuințe, de unde au furat mai mulți bani și medicamente. Potrivit polițiștilor, cei doi s-au ales cu dosare penale.

La data de 02 aprilie a.c., polițiștii au fost sesizați de un bărbat, din comuna Glăvile, cu privire la fapul că în noaptea de 01/02 aprilie a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns pe proprietatea sa, iar dintr-un tractor aceștia ar fi sustras un motofierăstrău.

De asemenea în aceeași zi polițiștii au mai fost sesizați, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns în noaptea de 01/02 aprilie a.c., prin efracție, în Dispensarul Medical Glăvile, din interiorul căruia au sustras mai multe bunuri printre care și medicamente.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din verificările și cercetările efectuate cu operativitate de polițiști s-a reușit identificarea a doi bărbați de 23 și 39 de ani, din comuna Glăvile, bănuiți de comiterea faptelor. Prejudiciul a fost recuperat parțial”, conform IPJ Vâlcea.

Politica