joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Amnistia fiscală ar putea fi adoptată în aprilie

Amnistia fiscală ar putea fi adoptată în aceasă lună, dar este vorba despre restructurare financiară, au declarat surse din ministerul Finanțelor Publice. Potrivit acestora, companiile vor rămâne cu plata principalului datoriei, dar eșalonată pe o anumită perioadă de timp, informează HotNews.

Ideea amnistiei fiscale a apărut anul trecut, pe la jumătatea anului.Pornită de la o ironie a președintelui PSD, Liviu Dragnea, cu privire la casele președintelui Klaus Iohannis, a fost rapid îmbrățișată de către Darius Vâlcov și Eugen Teodorovici. Totuși, nu au reușit să anunțe un proiect în 2018, dar informații din zona ministerului despre cum ar putea arăta au tot curs.

De curând, Eugen Teodorovici, a anunțat, în cadrul unei emisiuni tv, că amnistia fiscală va fi discutată în Guvern în luna aprilie, iar măsura va viza atât mediul privat, cât și pe cel de stat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Amnistia fiscală vine, curând. Cei care ne urmăresc să nu creadă că pot să nu plătească la stat. Este pentru trecut. Această propunere va fi foarte bine primită de mediul de afaceri”, a spus Eugen Teodorovici.

Politica