sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU Craiova amenință FCSB cu retrogradarea! „Probabilitatea e foarte mare!”

Oltenii au sesizat FRF că deznodământul meciului Astra – FCSB 0-2 ar fi putut fi influențat de împrumuturile pe care Gigi Becali i le acordă clubului giurgiuvean.

 

Înaintea meciurilor directe, patronul FCSB făcea oferte imaginare pentru jucătorii echipei craiovene. Acum s-a întors roata, iar oltenii sunt cei care pun presiune pe bucureșteni. Având în vedere împrumuturile pe care Becali le-a tot făcut de-a lungul timpului spre Astra Giurgiu, CSU Craiova a făcut memoriu la FRF, susținând că partida directă dintre cele două echipe, încheiată cu victoria FCSB, nu s-ar fi disputat corect. Dacă supoziția Craiovei se dovedește acoperită, măsura ar putea fi chiar retrogradarea FCSB.

„Nu doresc să discut despre o anchetă declanșată de Federația Română de Fotbal. Dar, dacă doriți o părere personală, conformă cu regulamentele în vigoare, există o probabilitate foarte mare ca, anul viitor, FCSB să joace în Liga a 2-a”, a spus Marcel Popescu pentru Fanatik.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Becali reacționase în prealabil la DigiSport Matinal: „Au o gândire diabolică, ei consideră că dacă eu am împrumutat clubul sunt acționar și la Astra. Cu alte cuvinte, ei spun că sunt acționar la două cluburi și nu am voie să fiu acționar la două cluburi. Vă dați seama ce gândire diabolică au. Vă dați seama ce mizerie, e vorba de puțină decență, de puțin bun simț. Păi, tu vii să vorbești când tu ai băgat juniorii cu Craiova. Să vă fie rușine. Dumnezeu vede și o să se arate pricina mâine seară”.

 

Becali: „Trebuia să o ia din divizia a patra!”

Patronul FCSB a acuzat apoi CSU Craiova că a fost primită ilegal în liga secundă: Dacă vreți, vorbim și de cum a luat Rotaru Craiova. Că i-am primit în liga a 2-a ilegal. Noi l-am primit ilegal, trebuia să o ia din divizia a 4-a, nu din liga a 2-a. Ei l-au distrus pe Mititelu și au zis: ‘Hai să dăm un loc în liga a doua orașului Craiova’.

 

Becali: „Ținea omul cu Steaua”

Totodată, Becali spune că Mihai Rotaru, patronul CSU Craiova, a fost fan FCSB: „E adevărat, am auzit și eu, dar nu e relevant faptul că avea lojă la noi, ținea omul cu Steaua, era la București atunci. Acum a luat o echipă, ține cu echipa lui, e normal asta”.

 

Liga 1 – play-off – etapa 3

CFR Cluj – Astra Giurgiu       1-0

Duminică, ora 20:30

FCSB – CSU Craiova

Luni, ora 20:30

Sepsi – Viitorul

 

Clasament

  1. CFR Cluj 3 3        0        0        5-1    36
  2. CSU Craiova 2 2        0        0        2-0    29
  3. FCSB 2 1        0        1        3-2    28
  4. Viitorul 2 1        0        1        2-2    22
  5. Astra 3 0        0        3        0-4    21
  6. Sepsi 2 0        0        2        1-4    19

 

Politica