Conecteaza-te cu noi

Eveniment

Adolescentul din Gorj dispărut de acasă, găsit în Gara Caracal

Publicat

pe

Băiatul în vârstă de 15 ani, din localitatea gorjeană Fărcăşeşti, plecat de acasă joi seara după o ceartă cu părinții, a fost găsit luni în gara din Caracal.

Poliţiştii i-au chemat părinţii care au venit să-l ducă acasă. Potrivit reprezentanţilor IPJ Olt, Ciprian Gabriel Gugu a fost identificat de polițiștii din Caracal, luni, în jurul orei 13.30. Băiatul a fost audiat pentru ca polițiștii să afle în ce condiții a ajuns acolo și ce a făcut în ultimele patru zile. Tânărul de 15 ani a fost dat în urmărire naţională, după ce joi a dispărut în condiţii suspecte de acasă, având în vedere că nu a mai plecat de acasă niciodată şi nici nu a creat probleme până acum părinţilor. Mama băiatului susţine că i-a interzis să meargă la fotbal, la antrenamente, pentru că obţinuse o notă slabă la simularea Evaluării Naţionale. Femeia spune că Ciprian are rezultate foarte bune la învăţătură.

„Suntem prin pădure, îl căutăm peste tot. A luat o notă mică la simulare, nu era supărat pe tema asta, deoarece nu se trec în catalog şi nu îl afectează cu nimic. Luase un 4 la matematică. La română luase peste 9, are numai 9 şi 10 la şcoală. A fost afectat că, în ziua respectivă, joi, i-am luat telefonul şi i-am spus să nu meargă la Rovinari, nu l-am lăsat să plece la antrenamentele de la fotbal. Să vină acasă, că nu se întâmplă nimic. A venit de la şcoală, mi-a povestit ce s-a întâmplat, ne-am certat de i-am luat telefonul, i-am spus să nu plece niciunde. Nici măcar nu am apucat să văd pe unde a ieşit. Eu am probleme de sănătate şi am fost în spital când a fost simularea. Profesorii mi-au spus să stau liniştită, că nu se trec în catalog. I-am spus ca pedeapsă, duminică era ziua lui, pe 17, nu o să-i fac ziua, dar eu fiind în spital, soţul i-a făcut-o, deci nu l-a pedepsit nimeni. Se înscrisese la Liceul Militar în Craiova”, a declarat, Elena, mama adolescentului de 15 ani, citată de Mediafax. Ciprian face parte din echipa de fotbal Jiul Rovinari.