sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Fostul deputat Cristian Rizea, condamnat definitiv la 4 ani şi 8 luni de închisoare.

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis, luni, să menţină pedeapsa de patru ani şi opt luni de închisoare cu executare dispusă în primă instanţă în cazul fostului deputat Cristian Rizea. Decizia de luni este definitivă. La ultimul termen, avocatul a spus că Rizea s-ar afla în SUA.

Potrivit Mediafax, la ultimul termen al procesului fostului deputat Cristian Rizea de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ), procurorii au cerut o pedeapsă de 7 ani de închisoare pentru fapte de corupţie, el fiind condamnat în primă instanţă la 4 ani şi 8 luni de închisoare.

Decizia a fost menţinută luni de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Fostul deputat Cristian Rizea nu s-a prezentat la ultimul termen pentru ultimul cuvânt în faţa instanţei ÎCCJ. De altfel, nici la termenul anterior nu s-a prezentat acesta, apărătorul său explicând că se află în Statele Unite ale Americii la rude, deoarece are probleme cu banii.

În decembrie 2017, Cristian Rizea a fost condamnat în primă instanţă de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la 4 ani şi 8 luni închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de influenţă, spălare de bani şi influenţarea declaraţiilor.

Fostul deputat a fost trimis în judecată de DNA, în martie 2016, pentru trafic de influenţă, spălare de bani şi influenţarea declaraţiilor.

Politica