vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Victorina Bora: „În meciul de la Craiova, din păcate, nu am reuşit mai mult”

Cele două săptămâni în care Liga Naţională se întrerupe sunt extrem de binevenite pentru jucătoarele grupării CSM Slatina, care trebuie să se remonteze după jocul slab prestat cu SCM Craiova. Antrenoarea grupării slătinene, Victorina Bora, este convinsă că jucătoarele sale vor depăşi aceste momente, mai ales vor urma câteva meciuri cheie în lupta pentru salvarea directă, care trebuie tratate ca pe adevărate finale.
CSM Slatina a intrat extrem de greu în meciul cu SCM Craiova, confruntarea fiind decisă practic în primele 30 de minute, când handbalistele slătinene au marcat doar cinci goluri, scor la pauză, 14-5. S-a ratat mult, din situaţii ideale, dar şi de la 7 metri, iar asta a îngreunat mai mult misiunea slătinencelor în Bănie. Jocul s-a încheiat cu 24-16, la capătul unei partide pe care antrenoarea Victorina Bora speră ca jucătoarele sale să o uite cât mai repede.
„Orice absenţă contează enorm, la orice echipă. Asta este, în meciul de la Craiova din păcate nu am reuşit mai mult. Am avut un meci foarte greu cu Gloria Buzău, în care fetele au dat totul pentru victorie. Orice echipă trece prin momente grele, trebuie să le depăşim, să strângem rândurile, pentru că urmează meciuri foarte grele. Este binevenită pentru noi această pauză, pentru că fiecare jucătoare în parte are tot felul de traume, unele dintre ele au jucat în toate aceste meciuri, ne aşteaptă meciuri foarte grele, în care trebuie să ne jucăm şansa până la capăt”, a precizat Victorina Bora, după meciul de la Craiova.
CSM Slatina va susţine primul meci, odată cu reluarea meciurilor din Liga Naţională, pe 28 martie, pe teren propriu, cu Minaur Baia Mare.

Politica