marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Severinencele s-au întors cu un pumn de medalii

Desfășurată în Complexul Sportiv Lia Manoliu din București, Cupa României la box feminin, pentru seniori, tineret, juniori și cadeți, a adus cinci medalii pentru CSM Drobeta Turnu Severin.

Secția pregătită de Dumitru Cipere n-a avut reprezentante la seniori, iar la tineret a mizat pe Petronela Georgiana Schinte, care a cucerit medalia de aur în limitele categoriei 81 kg, și pe Marița Fota (54 kg), care a obținut bronzul. Medalia de argint a revenit cadetei Daria Alexandrescu (59 kg), iar junioarele Claudia Coșman (57 kg) și Cezara Parpală (66 kg) au urcat pe ultima treaptă a podiumului de premiere.

Sunt mulțumit de rezultatele obținute la prima competiție a sezonului. Am luat 5 medalii, dintre care una de aur. Trebuie să repetăm evoluțiile și la Campionatul Național, iar Petronela Schinte să boxeze în toamnă la Campionatul European pentru tineret. Dacă în 2018 a obținut bronzul european la juniori, sper ca și anul acesta sa fie pe podiumul continental, chiar dacă va lupta la tineret”, a declarat Dumitru Cipere, antrenorul sectiei de box de la CSM Drobeta Turnu Severin. La competiția de la București au participat 156 de pugiliste.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica