vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Voleibaliștii din Bănie joacă doar la victorie: „Suntem o echipă clădită pentru a câștiga”

Echipa de volei masculin, SCM U Craiova, s-a impus în fața celor de la Dinamo București, scor 3-1 ( 23-25, 25-19, 28-26, 25-16 ). Partida s-a disputat în Sala Polivalentă din Bănie și a contat pentru etapa cu numărul 18 din Divizia A1. Oltenii au obținut cea de-a doua victorie la rând, după cele trei eșecuri total surprinzătoare.

În urma rezultatelor pozitive în fața cleor două echipe din Capitală, CSM București și Dinamo, craiovenii au demosntrat că parcursul pefect pe care l-au avut până în etapa cu numărul 13 nu a fost doar o întâmplare.

Pentru SCM au evoluat: Halilovic 1 p, Lică 21 p, Milivojevic 14 p, Lupu 10 p, Imhoff 5 p, Sestan 24 p, Olteanu 1 p – Majstorovic (L).

Policlinica Buna Vestire Craiova

Antrenorul Craiovei, Dănuț Pascu, s-a arătat mulțumit de evoluția elevilor săi. Tehnicianul consideră că alb-albaștrii au făcut unul dintre cel mai bune meciuri și au obținut o victorie mare.

Este o victorie mare, muncită. S-a demonstrat ce înseamnă să joci ca o echipă, să nu cedezi și să lupți până la final. Am făcut unul dintre cele mai bune jocuri de până acum. Am scos foarte multe mingi în linia a doua. Am contracarat jucătorii buni ai echipei adverse și, în final, am obținut o victorie mare”, a declarat Dănuț Pascu.

Căpitanul celor de la SCM U Craiova a punctat faptul că suporterii au avut un aport important la obținearea victoriei cu Dinamo. Lică este de părere că trupa din Bănie este o echipă cladită să câștige, o formație care dă dovadă de caracter.

Încă mai am dezamăgirea înfrângerii în fața Galațiului, aici, în Sala Polivalentă. Sper că am mai șters din păcate cu această victorie. Mulțumim publicului că s-a încălzit. Și noi am fost protagoniștii atmosferei încinse. Mă bucur mult pentru că am câștigat. Suntem o echipă care se dovedește că este așa cum am spus la început: O echipă cladită pentru a câștiga. S-a văzut și caracterul nostru. După trei înfrângeri, am reușit o victorei la CSM, iar ei au încurcat Zalăul la București. Acum, după victoria cu Dinamo, avem moralul mult mai bun și sperăm să o ținem tot așa”, a spus Laurențiu Lică.

SCM U Craiova ocupă locul secund în Divizia A1, cu 37 de puncte acumulate și la 5 în spatele liderilor de la Zalău.

Rezultatele etapei cu numărul 18:

U Cluj – Unirea Dej: 2-3

Zalău – CSM București: 3-2

Știința Baia Mare – Câmpia Turzii: 3-1

Craiova – Dinamo București: 3-1

Steaua București și Arcada Galați au stat.

Politica