Conecteaza-te cu noi

Eveniment

Protest al procurorilor şi în Corabia

Publicat

pe

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, din judeţul Olt, au hotărât marţi, să-şi suspende activitatea, începând cu data de miercuri, „procurorii urmând a-şi desfăşura activitatea doar în acele cauze în care se apreciază că există urgenţă“.

Potrivit unui comunicat remis de procurori, aceştia sunt nemulţimiţi de modificările aduse legilor justiţiei prin Ordonanţa 7/2019. Totodată, magistraţii au decis convocarea unei noi Adunări generale, în perioada 4 – 8 martie, pentru a se stabili menţinerea suspendării activităţii.

Şi judecătorii din cadrul Judecătoriei Slatina au hotărât să își manifeste în continuare dezacordul cu privire la cele mai recente modificări aduse legilor justiției. Ca formă de protest, începând cu ziua de marţi, ședințele de judecată vor începe cu o oră mai târziu decât ora comunicată, iar judecătorii vor ieși între orele 14.00 – 14.30 în curtea Judecătoriei Slatina. Începând cu data de 1 martie 2019 vor suspenda activitatea de judecată, cu excepția cauzelor urgente.

© 2022. Toate drepturile rezervate.