Conecteaza-te cu noi

Breaking News

Iarna iar ne-a prins nepregătiţi

Publicat

pe

UPDATE/ Mai mulţi şoferi au aşteptat noaptea trecută în maşini ca utilajele de deszăpezire să cureţe drumurile pe care se aflau. DRDP Craiova a lucrat toată noaptea, însă viscolul a fost puternic şi intervenţia a fost dificilă.

Spre dimineaţă, la Basarabi, un TIR a derapat, a lovit un stâlp şi a rămas în mijlocul drumului. Potrivit ISU Dolj, vehiculul a fost remorcat şi s-a dat drumul la circulaţie.

ISU Dolj a intervenit, împreună cu CEZ, în Fratoştiţa şi Bistreţul Nou, unde, din cauza viscolului două fire de înaltă tenisune s-au rupt.

Utilajele DRDP Craiova au acționat continuu noaptea trecută pentru asigurarea circulației rutiere pe rețeaua de drumuri naționale aflate în administrare. Vă reamintim faptul că toată zona a fost sub cod galben de ninsori și viscol.

Posted by DRDP Craiova on Friday, 22 February 2019

În vreme ce Direcţia de Drumuri şi Poduri anunţă pe facebook că intervine pentru deszăpezire, şoferii prinşi pe drumurile Doljului se plâng de condiţiile în care se circulă.

În apropiere de Pieleşti, traficul a fost blocat după ce un TIR a derapat şi a blocat drumul. Acum se circulă, dar cu dificultate, vizibilitatea fiind redusă.

În Craiova cad copaci şi balcoane

ISU Dolj a fost solicitat, în această seară, în Craiova, pentru degajarea a doi copaci rupţi de viscol, pe Derobirii şi Castanilor, dar şi a unui balcon care a început să se desprindă. Se întîmplă pe strada T. Lalescu, bl.H13, sc.1, et.1, ap.1. Detaşamentul 2 de Pompieri Craiova intervine la faţa locului. Este vorba despre un balcon vechi, construit din lemn.

Nici pe străzile Craiovei nu s-a intervenit la timp, spun şoferii.

© 2021. Toate drepturile rezervate.