Iarna iar ne-a prins nepregătiţi

UPDATE/ Mai mulţi şoferi au aşteptat noaptea trecută în maşini ca utilajele de deszăpezire să cureţe drumurile pe care se aflau. DRDP Craiova a lucrat toată noaptea, însă viscolul a fost puternic şi intervenţia a fost dificilă.

Spre dimineaţă, la Basarabi, un TIR a derapat, a lovit un stâlp şi a rămas în mijlocul drumului. Potrivit ISU Dolj, vehiculul a fost remorcat şi s-a dat drumul la circulaţie.

ISU Dolj a intervenit, împreună cu CEZ, în Fratoştiţa şi Bistreţul Nou, unde, din cauza viscolului două fire de înaltă tenisune s-au rupt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

https://www.facebook.com/Drdpcv/videos/397714340989820/?t=0

În vreme ce Direcţia de Drumuri şi Poduri anunţă pe facebook că intervine pentru deszăpezire, şoferii prinşi pe drumurile Doljului se plâng de condiţiile în care se circulă.

În apropiere de Pieleşti, traficul a fost blocat după ce un TIR a derapat şi a blocat drumul. Acum se circulă, dar cu dificultate, vizibilitatea fiind redusă.

În Craiova cad copaci şi balcoane

ISU Dolj a fost solicitat, în această seară, în Craiova, pentru degajarea a doi copaci rupţi de viscol, pe Derobirii şi Castanilor, dar şi a unui balcon care a început să se desprindă. Se întîmplă pe strada T. Lalescu, bl.H13, sc.1, et.1, ap.1. Detaşamentul 2 de Pompieri Craiova intervine la faţa locului. Este vorba despre un balcon vechi, construit din lemn.

Nici pe străzile Craiovei nu s-a intervenit la timp, spun şoferii.

Populare

Recomandări

Arme albe în școlile din Craiova

Poliţiştii doljeni au acţionat, în această săptămână, atât...

Accident grav între două autocare și un TIR. A fost declanșat planul roșu

Două autocare şi un TIR au fost implicate, vineri...

Vâlceanca accidentată la Curtișoara a murit. Șoferul fugar, identificat

Tânăra de 34 ani, din Drăgășani, Vâlcea, lovită de...

FCU Craiova e gata să spargă defensiva de oțel a lui Dorinel

Paul Răducan e noul antrenor al celor de la...