joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Mandat de arestare în lipsă pentru un al patrulea traficant de droguri

Un al patrulea traficant de droguri, Iulian Constantin Costea, membru al grupării destructurate la sfârșitul săptămânii de polițiștii SCCO și procurorii DIICOT Olt, a primit mandat de arestare în lipsă, nefiind găsit la domiciliu de autorități.

Surse judiciare au declarat că bărbatul este plecat în Germania. Ceilalți trei membri ai grupării, Dan Antonio Mitrache, Cătălin Bogdan Aspra și Marius Florian Mitrică, au fost arestați preventiv, joi seara, de magistrații Tribunalului Olt.

Traficanții de droguri din Slatina și Brebeni, arestați preventiv joi seara, făcea profituri lunare cuprinse între 80 mii și 100 mii lei, au declarat pentru Jurnalul Olteniei surse judiciare. Aceleași surse spun că traficanții vindeau etnobotanice cu precădere liceenilor și tinerilor. Atunci când clienții nu-și mai permiteau să-și cumpere doza, erau racolați și transformați în „săgeți”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma unor percheziţii desfăşurate la locuinţe din Slatina şi Brebeni, au fost descoperite 18 pachete din hârtie și o pungă din plastic transparent ce conține material vegetal uscat de culoare verde, o țigaretă confecționată artizanal și o pungă din plastic de culoare roz ce conține material vegetal umed de culoare verde, precum și suma de 2.520 de lei. Tinerii sunt acuzaţi de constituirea unui grup infracțional organizat şi efectuare fără drept de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Politica