joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Calificați în sferturi, dar ghinioniști la tragerea la sorți!

Baschetbaliștii de la SCM U Craiova s-au calificat în sferturile de finală ale Cupei României. Oltenii s-au impus pe teren propriu, în fața celor de la Mediaș, scor 89-64. În partida tur, alb-albaștrii au pierdut la limită cu scorul de 88-86. De această dată, a fost o victorie categorică a oltenilor, care s-au arătat foarte mulțumiți la finalul meciului.

Am obținut o victorie clară datorită jocului colectiv, am evoluat mult mai bine decât în tur. Nu ne gândim la ce adversar vom întâlni în sferturi, vom evolua să ne calificăm mai departe indiferent de adversar. Peste două zile mă alătur lotului național și sper să facem o figură frumoasă și câștigăm partidele pe care le vom juca”, a spus jucătorul Craiovei, Bogdan Popa.

Pentru Craiova au evoluat: Koreniuk (13 p.), Troupe (14 p.), Fraseniuc (3 p.), Gajovic (19 p.), Mijajlovic (10 p.), Curry (6 p.), Casale (4 p.), B. Popa (2 p.), Boone (10 p.), Ionescu (8 p.).

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tragerea la sorți pentru sferturi nu a fost tocmai favorabilă pentru trupa din Bănie, care va da de cel mai puternic adversar pe care putea să îl întâlnească. Federația Române de Baschet a stabilit țintarul jocurilor contând pentru sferturile de finală ale Cupei României la baschet masculin.

Conform tragerii la sorţi, SCM U Craiova va întâlni liderul la zi din Liga Națională, CSU Sibiu. Prima manșă va avea loc pe 13 martie 2019, la Sibiu, iar meciul retur se va disputa 20 martie, la Craiova. Învingătoarele se vor califica în Final 4-ul Cupei României, eveniment programat a se desfășura pe 17-18 aprilie 2019.

Politica