joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Prinși drogați la volan

Mai nou la Mehedinți pe lângă bețivii la volan au apărut și șoferii drogați la volan. Drogați în adevăratul sens al cuvântului, cu substanțe interzise, nu cu vin sau țuică. La data de 08.02.2019, polițiștii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin au depistat un tânăr de 18 ani, din comuna Gîrla Mare, județul Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism pe strada Crișan, din municipiul Drobeta Turnu Severin, fără a poseda permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule.

Cu ocazia verificărilor, în autoturism au fost identificați trei pasageri cu vârste cuprinse între 16 respectiv 33 ani, domiciliați în municipiul Dr. Tr. Severin, comuna Șimian și comuna Gîrla Mare, jud. Mehedinți.

La controlul corporal, asupra bărbatului de 25 ani a fost identificat un plic ce conținea o substanță vegetală de culoare verde-olive, cu miros înțepător.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din verificări polițiștii au stabilit că autoturismul condus de tânărul de 18 ani, fusese sustras de acesta de la unchiul său.

În cauză, s-au întocmit acte premergătoare urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzută și pedepsită de Legea 143/2000, privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

De asemenea, față de conducătorul auto s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor prevăzute şi pedepsite de art. 335 și art. 230, din Codul Penal.

 

Alții, depistați de polițiști, în trafic, cu substanțe interzise

La data de 07.02.2019, polițiștii Postului de Poliție Șimian și Secției 2 Poliție Rurală Șimian au depistat un tânăr de 19 ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism pe DC23, pe raza satului Dedovița Nouă, comuna Șimian, județul Mehedinți.

Cu ocazia controlului, în autoturism au fost identificați, în calitate de pasageri, 4  tineri cu vârste cuprinse între 16 și 19 ani, din municipiul Dr. Tr. Severin și comuna Șimian.

Totodată, pe podeaua autoturismului, în partea dreaptă față, polițiștii au găsit un plic transparent în care se aflau fragmente vegetale tocate, de culoare verde-olive cu miros înţepător.

De asemenea, în interiorul autovehiculului s-a descoperit un grinder-tocător, ce prezenta urme vegetale asemănătoare cu conținutul plicului.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii deţinere şi consum de droguri de risc, faptă prevăzută şi pedepsită de Legea 143/2000, privind combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.

Politica