sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea. Tinerii care au omorât un bătrân şi i-au furat banii de pensie, reţinuţi

Doi tineri, bănuiţi că în timpul nopţii de vineri spre sâmbătă au ucis un bărbat din Tomşani, judeţul Vâlcea, au fost reţinuţi, iar duminică vor fi prezentaţi Tribunalului Vâlcea cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit Mediafax, este vorba de un băiat de 18 ani şi de o fată în vârstă de 19 ani.

Surse locale afirmă că bărbatul avea în casă o sumă importantă de bani necesară pentru investigaţii medicale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bătrânul a fost găsit omorât în propria locuinţă de către fiul său care locuieşte într-o altă localitate, Tomşani. Acesta din urmă a anunţat , la data de 08.02.2019 poliţiştii din cadrul secţiei 7 Măldăreşti -Vâlcea, cu privire la faptul că acesta l-a găsit decedat în locuinţă pe tatăl său în vârstă de 81 de ani. O echipă din cadrul IPJ Vâlcea s-a deplasat la faţa locului, unde a descoperit cadavrul bătrânului , care prezenta urme de violenţă la nivelul feţei. Cadavrul a fost trasnportat la morga Spitalului Horezu, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirea cauzei morţii. În urma necropsiei efectuate la data de 09-02 a.c., a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

Până la această oră nu se ştie dacă cei doi tineri îl cunoşteau pe bătrâns sau dacă au acţionat la întâmplare, acest lucru urmând să fie stabilit pe parcursul anchetei.

Politica