joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Români, implicaţi în accidentul feroviar de lângă Barcelona

Doi români au fost implicaţi în accidentul feroviar de lângă Barcelona, unul suferind leziuni uşoare și nu a necesitat spitalizare, iar celălalt nu a fost vătămat

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a specificat într-un comunicat de presă că, până la acest moment, la nivelul oficiului consular nu au fost primite solicitări de asistenţă consulară. MAE informează că cetăţenii români afectaţi pot solicita asistenţă consulară la următoarele numere de telefon ale Consulatului General al României la Barcelona: +34 934 181 535; +34 934 344 223; +34 934 340 220, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă sau la numărul de urgenţă al oficiului consular: +34 661 547 853.

Două trenuri regionale s-au lovit frontal, vineri după-amiază, între localităţile Sant Vicenç de Castellet şi Manresa, situate la nord-vest de Barcelona.Cel puţin o persoană a murit, au declarat surse din Ministerul spaniol de Interne citate de cotidianul El Mundo. Alte 94 de persoane au fost rănite în accident, două fiind în stare critică.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Politica