vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Leo Iorga se luptă din nou cu cancerul

Cântăreţul Leo Iorga a fost diagnosticat din nou cu cancer, iar prietenii săi au demarat o campanie de strângere de fonduri pentru a-l ajuta să continue tratamentul la o clinică din Hamburg, Germania.

La începutul lunii februarie, Leo Iorga a primit vestea recidivării tumorii (cancer stadiu 3-4) la singurul plămân rămas, anunţă apropiaţii interpretului.

Se pare că, tratamentul cântăreţului a ajuns în punctul în care este nevoie de o intervenţie în străinătate, iar apropiaţii încearcă în acest fel să strângă cei 70.000 de euro necesari: „Acum ne aflăm într-un alt impas, deoarece metastazele de la unicul plămân au crescut considerabil, terapia recomandată de medicii din ţară şi din străinătate presupune o intervenţie specială, Cyberknife, stereotaxie şi alte proceduri. În România nu există Cyberknife însă o clinică din Hamburg a acceptat cazul. Durata tratamentului este de aproximativ o lună la Centrul de Tratament Oncologic Hamburg (Strahlenzentrum Hamburg)”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În ultimii ani, cântărețul a avut mai multe probleme de sănătate. Astfel, în 2014, a fost operat pentru extirparea unei tumori cerebrale, iar, în 2011, a suferit o intervenţie chirurgicală pentru eliminarea unei tumori canceroase la plămâni.

Leo Iorga, unul dintre cei mai cunoscuţi solişti rock din România, a făcut parte, printre altele, din trupele Cargo, Compact şi Schimbul 3. În 2012, el a fondat, împreună cu Adrian Ordean, trupa Pact, care a lansat, în aprilie 2014, albumul „Numărul Unu”.

Politica